ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Βασίλης Λέκκας γεννήθηκε στις Σέρρες.  Το 1968 εγκαθίσταται οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια από την ηλικία των 13 ετών αρχίζει να ασχολείται περιστασιακά με την μουσική. Στο διάστημα αυτό έχει μια μικρή συνεργασία με τον Γιώργο Ζαμπέτα, ώσπου το 1978 φεύγει για την Αθήνα, για να γίνει ένα χρόνο αργότερα η καθοριστική επαφή με τον Μάνο Χατζιδάκι.  
Ο Βασίλης Λέκκας πρωτοεμφανίζεται στο μουσικό χώρο το 1980, τραγουδώντας στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι «Η εποχή της Μελισσάνθης», έργο που αποτέλεσε την αρχή μιας μακράς συνεργασίας με τον συνθέτη σε οκτώ δίσκους, πολλές συναυλίες στην Ελλάδα στη Ευρώπη και στην Κύπρο καθώς επίσης και θεατρικές παραστάσεις.
Από το 1980 που μας τον σύστησε ο Μάνος Χατζιδάκις μέχρι σήμερα, ο Βασίλης Λέκκας υπηρετεί το ποιοτικό Ελληνικό τραγούδι με συνέπεια και ξεχωριστό ήθος. 
Πραγματοποίησε και πραγματοποιεί πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. (http://vasilislekkas.gr)
Επιλογές Δισκογραφίας
1980 Η εποχή της Μελισσάνθης, (Μ. Χατζιδάκι)
1982 Πορνογραφία, (Μάνου Χατζιδάκι)

1983 Μπολιβάρ, (Μ. Χατζιδάκι – Ν. Εγγονόπουλου)
1983 Οι μπαλλάντες της οδού Αθηνάς, (Μάνου Χατζιδάκι)
1986 Ο Μάνος Χατζιδάκις στη Ρωμαϊκή Aγορά
1987 Η Λαϊκή Αγορά, (Μάνου Χατζιδάκι) 

1988 Στον Σείριο υπάρχουνε παιδιά, (Μάνου Χατζιδάκι)
1989 Σύντομα όνειρα, (Γιάννη Σπάθα – Ευγένιου Αρανίτση)
1991 Κλασσικά εικονογραφημένα, (Γ. Σπάθα – Ε. Αρανίτση) 
1996 Ασίκικο πουλάκη, (Μίκη Θεοδωράκη – Μιχάλη Γκανά)
1997 Αθέατος σφυγμός, (Γιάννη Μαρκόπουλου)
1999 7 Ισημερινοί, (Γιώργου Τρανταλίδη)
2000 Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις, (Μ. Θεοδωράκη – Γ. Ρίτσου) & Σαράντα παλικάρια
2001 Μεσ' τη νύχτα, (Γιώργου Τρανταλίδη) 

2004 Κράτα τα λόγια μου για φυλακτό, (Μάριου Στρόφαλη)
2004 Όρθιοι, (Περιέχει τραγούδια από στούντιο, ζωντανές ηχογραφήσεις και διασκευές).
2004 Του κρασιού και του έρωτα, (Σάκη Παπαδημητρίου) 

2007 Σπινθήρας, (Γιάννη Σπάθα – Λίνας Νικολακοπούλου)
2009 Έρως Ανίκατε, (Γιώργη Κοντογιάννη)


ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ο Παντελής Θαλασσινός γεννήθηκε στον Πειραιά από γονείς νησιώτες. Ο πατέρας του Μιχάλης ήταν απ’ τη Χίο και η μητέρα του Ευαγγελία, από την Σέριφο. Έζησε από την ηλικία των 2 έως 9 ετών, στη Χίο όπου μαζί με τον αδελφό του το Γιάννη, έκανε τα πρώτα του βήματα μαθαίνοντας κιθάρα, απο τους μουσικούς του Ναυτικού Ομίλου Χίου, όπου εργαζόταν ο πατέρας του. Στον Πειραιά, και μετά το Γυμνάσιο, (σημερινό λύκειο), εκτός απ τις διάφορες δουλειές που εργάστηκε, άρχισε να δουλεύει και σαν κιθαρωδός, σε ταβέρνες, και μικρές μπουάτ του Πειραιά. Το 1987 μπαίνει στη δισκογραφία, με τον Γιάννη Νικολάου, με το ντουέτο ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ, με τα τραγούδια, “Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε”, “Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω”, κ.α. κάνοντας μαζί 4 συνολικά δουλειές, για να χωρίσουν οι δρόμοι τους το 1991.
Το 1993, ηχογραφεί τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, με τίτλο “Νύχτας Κύματα”, και αμέσως γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ανοίγοντας το δρόμο για 14 ακόμα προσωπικά CDs.. που έμελλε να γίνουν, χρυσά, πλατινένια, και ένα απο αυτά, δις πλατινένιο..
Ο ίδιος θεωρεί σταθμό της ζωής του, τη συνάντηση και τη συνεργασία του, με τον Ηλία Κατσούλη (1939-2008), που μαζί έκαναν μεγάλες επιτυχίες..
Τα εξώφυλλα όλων των δίσκων του, στόλισε ο αείμνηστος Χιώτης χαράκτης και ζωγράφος, Νίκος Γιαλούρης
(1928-2003). Έχει στο ενεργητικό του, άλλα τόσα Cd σαν συνθέτης, (που έκανε μουσικές για άλλους τραγουδιστές), αλλά και καμιά πενηνταριά ακόμη που συμμετέχει σαν τραγουδιστής σε δουλειές άλλων.
Τελευταίες του δουλειές μέσα στο 2013, τα "10 Τραγούδια της Ελπίδας" και η "Ανοιχτή Ακρόαση".
Αγαπημένα του άλμπουμ, το "Καλαντάρι" και τα "Αστρανάμματα". Ως τώρα έχει συνεργαστεί, με όλους σχεδόν τους μεγάλους Έλληνες στιχουργούς, συνθέτες, και διακεκριμένους ερμηνευτές.
Έχει γράψει, ή έχει τραγουδήσει, στη δισκογραφία, περί τα 500 τραγούδια σε σύνολο, κι οι συναυλίες του πλέον ξεπερνούν τις 800! Τραγούδησε σε όλους τους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδος, και σε χώρες του εξωτερικού, (Κύπρο, Τουρκία, Σουηδία, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ουκρανία, Ελβετία, Γερμανία, Βέλγιο, Αυστραλία..), με μεγάλη επιτυχία..
Κι όπως λέει κι ο ίδιος αστειευόμενος…..

“Με την μουσική του κατάφερε, να κάνει πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό του όνειρο, να παίξει στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας.” Έχει γράψει και μουσική για θέατρο, κινηματογράφο, σίριαλ, διαφημίσεις, μουσικά σήματα σταθμών κ.α.. http://www.pantelisthalassinos.gr/
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
1987 - Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε – Λαθρεπιβάτες
1989 - Στη Βραζιλία - Λαθρεπιβάτες
1990 - Ταξίδι στ΄ όνειρο - Λαθρεπιβάτες
1991 - Έτσι απλά - Λαθρεπιβάτες

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ
1995 - Νύχτας Κύματα
1996 - Αστρανάμματα
1998 - Ένα Κρυμμένο Αχ
1999 - Απ’ την Τήλο ως τη Θράκη
2001 - Ο Άγιος Έρωτας 

2001 - Ολα πολύτιμα (Με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο)
2002 - Χορεύοντας στη σιωπή
2003 - Στης καρδιάς μου τ' ανοιχτά
2005 - Οι άγγελοι του έρωτα
(Μουσική: Γιάννης Νικολάου)
2005 - Έτσι Ξαφνικά
(Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου)
2006 - Το καλαντάρι
(Στίχοι: Ηλίας Κατσούλης)
2008 - Το ταξίδι της μαγικής μαργαρίτας
2008 - Απο άλλα περιβόλια
2008 - Το ταξίδι της μαγικής μαργαρίτας
2009 - Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος δράκος
2009 - Μόνο κόκκινο
(Με τη Μελίνα Κανά)
2013 - 10 Τραγούδια της ελπίδας
2013 - Ανοιχτή Ακρόαση

ΛΙΟΥΓΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

Ο Ηλίας Λιούγκος γεννήθηκε στη Λάλιζα Ιωαννίνων το 1956. Το 1976 γνωρίστηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι και συμμετείχε στην ηχογράφηση του δίσκου "Τα Παράλογα".
Τον ίδιο χρόνο τραγούδησε στη ζωντανή παράσταση "ΑΧΑΡΝΕΙΣ" του Διονύση Σαββόπουλου, και στη συνέχεια στην ηχογράφηση του δίσκου.
Ως τραγουδιστής,
συνεργαζόταν αποκλειστικά και μόνο με τον Μάνο Χατζιδάκι σε όλες τις συναυλίες με έργα του συνθέτη εντός και εκτός Ελλάδος από το 1982 μέχρι το 1994.
Όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και σήμερα ο Ηλίας Λιούγκος συνθέτει τα δικά του τραγούδια.

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ (ως ερμηνευτής)
1976 "ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ" του Μάνου Χατζιδάκι. Η πρώτη δισκογραφική του εμφάνιση μαζί με τους: Μαρία Φαραντούρη, Διονύση Σαββόπουλο, Μελίνα Μερκούρη, και Μίκη Θεοδωράκη.

1977 "ΑΧΑΡΝΗΣ" του Διονύση Σαββόπουλου. 

Τραγουδούν: Σ. Μπουλάς, Ν. Παπάζογλου, Ηλίας Λιούγκος, Μ. Τανάγρη, Μ. Ρασούλης, κ.α
1977 "ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΗΣ" του Νότη Μαυρουδή σε ποίηση του Μάνου Χατζιδάκι. Τραγουδούν: Αρλέτα, Ηλίας Λιούγκος.
1981 "ΚΕΡΚΥΡΑ 81 & 82 - ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ"
1982 "ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ" του Μάνου Χατζιδάκι με τους: Σαπφώ Νοταρά, Βασίλη Λέκκα, Μ. Ευστρατίου, Έλλη Πασπαλά, και Γιάννα Κατσαγιώργη.

1983 "ΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ" του Μάνου Χατζιδάκι με τους Β. Λέκκα, Έ. Πασπαλά και Ν. Βενετσάνου.
1986 "ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ"
του Μάνου Χατζιδάκι με τους Βασίλη Λέκκα, Έλλη Πασπαλά και τη Μαρία Φαραντούρη.
1987 "ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ"
του Μάνου Χατζιδάκι με τους Βασίλη Λέκκα, Έλλη Πασπαλά και τον Γιώργο Νταλάρα.
1988 "ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΑΙΔΙΑ"
του Μάνου Χατζιδάκι. 
1991 "ΗΣΥΧΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ" του Μάνου Χατζιδάκι. (Ανέκδοτο) 
ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ (ως συνθέτης)
1983 "ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ" Τραγουδούν: Φλέρυ  Νταντωνάκη, Ηλίας Λιούγκος, Ζωή Αντιόχου.
1985 "ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ", σε στίχους της Αγαθής Δημητρούκα με την Έλλη Πασπαλά και τον ίδιο.
1990 "ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ". Τραγουδούν: Ηλίας Λιούγκος, Βούλα Σαββίδη. 

1996 "ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ".
2002 “ΤΟ ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ”, με ερμηνευτές τους: Αλ. Ιωαννίδη, Μ. Κανά, Β. Γισδάκη, Δημήτρη Μητροπάνο, κ.α